maanantai 13. heinäkuuta 2015

Toscana 2.











Italialainen ruoka noin yleisesti ottaen on ehdottomasti yksi suurimmista suosikeistani, mutta toscanalainen ruoka oli hieman liian raskasta minun makuuni. Varsinkin, kun helle oli mitä oli. Yllättävän vähän ravintoloiden ruokalistoilta löytyi kala- ja kasvisruokia, sen sijaan liha, tryffelit, erilaiset salamit ja juustot olivat hyvin edustettuina. Erinomaisen hyviä makuja nekin, mutta olisin kaivannut rinnalle jotain keveämpää. Onneksi seurueestamme löytyi innokas harrastelijakokki, joka loihti meille hyviä lounaita paikallisista raaka-aineista. Saatiin näin matkaan hieman myös gourmeeta. 

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, erityisesti minua viehättää tuo kolmas.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Serentis! Kolmas kuva on erään kaupan kellarista. Kellarista, jossa oli oikean maakellarin haju.

    VastaaPoista
  3. Kyllä näyttä kauniilta ja lämpimältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkatar, kaunista ja lämmintä olikin :)

      Poista
  4. Vau Jaana, hienot kuvat vain jatkuvat. Ihan sama huomio ruuista kuin meillä Balatonin alueella Unkarissa. Suomessa me olemme tottuneet käyttämään vihanneksia joka aterialla läpi vuoden, vaikka suuri osa niistä on tuontitavaraa.

    VastaaPoista