maanantai 16. toukokuuta 2011

Uusi yritys

Kerran jo aiemmin yrittelin blogia pistää pystyyn toisella nimellä ja toisilla teemoilla, mutta se kuivui kokoon alkuunsa. Katsotaan kuinka nyt käy! Viime aikoina olen lukenut enimmäkseen kirjablogeja ja pikku hiljaa on tullut tunne, että haluaisin itsekin pitää juuri kirjablogia. Toivon, että tämäm blogin avulla voisin tallettaa lukemani kirjat ja niistä kenties syntyneet ajatuksetkin. Samalla voisin saada järjestystä ajoittain kaaokseksi muodostuneisiin kirjapinoihin ja pöydillä lojuviin keskeneräisiin kirjoihin (olen neitsyt-luonne ja järjestyksen on ulotuttava joka paikkaan =D).
Luen paljon myös muuta kuin kaunokirjallisuutta, pääosin historian alaan kuuluvia teoksia. Elämäkerrat ja omaelämäkerralliset tuotokset, esimerkiksi julkaistut päiväkirjat ja kirjekokoelmat, ovat intohimoni ja haluan myös niitä tuoda tänne. Toisaalta toivon blogin aktivoivan myös kaunokirjallista lukemistani.
En aio ottaa mitään paineita päivitystahdista, varsinkin kun kesän korvalla ollaan ja luonto ja kauniit ilmat kutsuvat ulos. Toivottavasti tämä blogi kuitenkin päivittyy ainakin silloin tällöin ja toivottavasti ei tule vastaan liian suuria teksinisiä ongelmia, sillä silloin tämä tyttö heittää lusikan liian helposti nurkkaan.
Loppukevennykseksi kuva bloggaajasta ja eräästä ihanan charmikkaasta herrasta Bathissa huhtikuussa 2011.

7 kommenttia:

 1. Tervetuloa kirjabloggaajien suureen joukkoon! :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Löysin juuri blogisi ja liityn lukijaksi, sillä minuakin kiinnostavat (kaunokirjallisuuden ohella) historia ja elämäkerrat. Pienen mökin emännän sanoin: tervetuloa kirjabloggaajaksi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille ensimmäisistä ja kannustavista kommenteista.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa kirjabloggaajaksi. Varastan Jennin tervehdyksen, sillä myös minua kiinnostavat historia ja elämäkerrat erittäin paljon. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hanna sinullekin. Hauska kuulla, että historia ja elämäkerrat kiinnostavat, sillä niistä haluan kirjoittaa ja mukavaa jos niistä syntyy keskusteluakin muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa.

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa, jaana! Sinulla onkin ollut aina niin hyvät kommentit, että olen tosi iloinen päätöksestäsi aloittaa oma blogi. :)

  VastaaPoista
 7. Hei Jaana ja tervetuloa kirjabloggaajaksi!
  (Itse olen tätä harrastanut vasta alle kaksi kuukautta ja hurahtanut täysin.) Olenkin jo aiemmin kiinnittänyt huomiota hyviin kommenteihisi (vrt. Karoliina). Historia kiinnostaa myös minua, mutta kun teen sitä sivuavaa työtä (perinteen-/muistitietotutkimusta), niin vapaa-aikanani haluan lukea kaunokirjallisuutta (toki romaaneissakin on paljon historiallisia aiheita ja taustoitusta, mikä tietenkin kiinnostaa). Mutta on aina kiva lukea toisten postauksia elämäkerroista ja historiallisista teoksista.

  VastaaPoista