perjantai 7. syyskuuta 2012

Moscow By Night


Moscow Never Sleeps, mutta minä aion kyllä viikonloppuna nukkuakin. Ja lukea. Aloitin eilen illalla Sirpa Kähkösen Hietakehdon ja sen parissa aion viettää tämän illan. Huomenna voisi sitten lähteä katsomaan, jos ei nyt ihan Moskovan yöelämää, niin ainakin keskustan sykettä ja käydä syömässä hyvin kaupunkiin paluun kunniaksi.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

15 kommenttia:

 1. Hienoja, hienoja kuvia!! Tykkäsin erityisesti tuosta jokinäkymästä. Siinä on jotain hyvin yleismaailmallista, tuollaisia kuvia voitaisiin kai ottaa mistä tahaansa joenhalkomasta kaupungista, mutta samalla siinä on jotain hyvin omaleimaista.

  Minä niin odotan mitä Hietakehdosta tuumaat! Meidän maakuntalehti omisti Kähköselle eilen kokonaisen sivun ja huomenna kirjailija on tavattavissa kirjakaupassa. Kerrottakoon sekin, että kirjastossa näyttää Hietakehdosta olevan 116 varausta. Täällä totisesti osataan Kähkösta arvostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unni kuvakehuista, välitän eteenpäin.

   Olen nyt lukenut Hietakehtoa noin 100 sivua ja pidän älyttömästi, Kähkönen jatkaa aivan samalla tasolla kuin aikaisemmatkin. Viimeistään sunnuntaina saan sen luettua ja ehkä silloin jo jotain siitä kirjoitetuksikin.

   Poista
 2. Ihanan näkönen toi viimesen kuvan paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hotelli Ritz-Carltonin näköalaravintola, josta näkee koko Kremlin. Siirin ja Paavon suosikkipaikka, pääset sinne kun tulet tänne.

   Poista
 3. Hienot kuvatunnelmat. Varsinkin tuo ensimmäinen lumosi..

  Nautinnollisia lukuhetkiä ja viikonloppua Moskoon sykkeessä!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ihana kaupunki. Mukava olla täällä taas.

   Poista
 5. Onpa todellakin hienoja kuvia. Meinaa tulla ihan matkakuume, kun tuollaisia kaupunkinäkymiä katselee. (Kaupunkilomalle halaa siis mieli, mutta kun katsoo kukkaroa, saa ne haaveet toistaiseksi unohtaa.)

  Sinä olet jo päässyt Hietakehtoa lukemaan. Mulla on edelleen Lakanasiivet yöpöydällä odottamassa, kun olen innostunut lukemaan ihan muuta.

  Oikein hyvää viikonloppua sinne Moskovaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna Elina!

   Joo, eka mietin, jos vähän säästelis Hietakehtoa, mutta en malttanut. Eilinen ilta tosin jäi lukematta, kun piti miehen kanssa istua iltaa viinilasillisen kera ja parantaa maailmaa :). Tänään sitten.

   Poista
 6. Ihania, upeita tunnelmia kuvissasi!!

  ps: Sain tässä tovi sitten kartutettua maatuska-kokoelmaani kirppislöydön myötä ja nyt niitä on 10 eri kokoista, joista 4:n sisällä vielä ne pienemmät :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Susa!

  Minun maatuska-kokoelmani on itse asiassa toistaiseksi aika pieni. Aion sitä kyllä kartuttaa ennen kuin Moskovan päivät loppuvat. Toistaiseksi olen ostellut niitä vain tuliaisiksi ja lahjoiksi ja olen itse jäänyt lähes ilman.

  VastaaPoista
 8. Oi! Kiitos taas näistä tunnelmapaloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Olin itse niin fiiliksissäni, kun taas pääsin tänne :)

   Poista