Sivut

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Blogistanian Finlandia 2012Ehdokkaani Blogistanian Finlandiaan 2012 ovat seuraavat:

1. Sirpa Kähkönen: Hietakehto (3 pistettä)
2. Ulla- Lena Lundberg: Jää (2 pistettä)
3. Aki Ollikainen: Nälkävuosi (1 piste)

9 kommenttia:

 1. Jee! Lisää ääniä Hietakehdolle, oikeus tapahtuu ;).

  Äänestit juuri samoja kuin minä, joskin järjestys kahden ekan osalta eri. <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sallalle, että otti minut vielä mukaan.

   Huomasin, että olimme rankanneet samat kirjat, tosin osasin vähän näin etukäteen epäilläkin ainakin kahden ensimmäisen osalta.

   Poista
 2. En itse osallistunut äänestykseen mutta pidän peukkuja Kähköselle, ihanaa, että sai sinulta ääniä! Jää oli minulla joululahjapaketissa ja odottaa sopivaa aikaa. Olen senkin arvioista aika vakuuttunut, kun monella blogistilla on niin hyvä maku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on mahtava kirja vielä edessäsi, odotan innolla arviotasi sen suhteen. uskon kyllä että pidät siitä.

   Poista
 3. Hietakehto on kieltämättä hyvä. Oli suorastaan vaikea päättää olla äänestämättä sitä, mutta loppujen lopuksi tulin siihen tulokseen, että se on niin vahvasti sarjansa kontekstiin sijoittuva kirja... toivoisin kaikkien lukevan sen, mutta toivoisin myös, että he olisivat ensin lukeneet muut osat. :-) En usko, että olisin saanut Hietakehdosta niin paljon, jos en olisi lukenet aiempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kuin sinä että Hietakehto liittyy vahvasti aikaisempiin Kuopio-sarjan osiin ja se, että on lukenut ne, auttaa ymmärtämään Hietakehdon maailmaa. Toisaalta kirja on kuitenkin teoksena sekä kielellisesti että rakenteellisesti niin hyvä ja vahva, että on sääli, että se jää tavallaan sarjansa vangiksi näissä palkitsemiskuvioissa.

   Poista
  2. Totta, Jaana, tuokin! Samaa ilmiötä on joskus pohdittu spefin puolella, kun varsinkin fantasiakirjat usein kuuluvat sarjaan...

   Poista
 4. En osallistu äänestykseen, mutta kaksi kolmesta ehdokkaastasi nousevat minullakin. Lipson oli minun huippukirjani tänä vuonna... Tosin ehkä strategisista syistä olisin antanut kolmannen äänen Oksaselle. Minulla Jää ei ehtinyt viime vuoden kirjoihin. Hieno kirja, jolla saan aloittaa lukuvuoden 2013!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lipsonia en olekaan lukenut, ehkä pitäisi. odotan kovasti ajatuksiasi Jäästä.

   Poista