perjantai 27. syyskuuta 2013

Perjantai-illan terveisiä meiltä

Syksyistä perjantai-iltaa Porvoosta. Blogini ei ole muuttunut sisustus-blogiksi tai muuksi vastaavaksi, vaikka kuvien perusteella voisi niin luulla. Räpsin päivällä pitkästä aikaa kotikuvia ja päätin tallentaa osan niistä tänne. Kyse on ilmeisesti jonkinlaisesta korviketoiminnasta, sillä minua vaivaa aivan mahdoton kirjoitusjumi. Ensimmäistä kertaa blogin aikana tuntuu, ettei huvita yhtään kirjoittaa. Aikaisemmin olen yleensä rynnännyt suoraan postaamaan, kun olen saanut kirjan luettua. Nyt odottaa bloggaamistaan neljä kirjaa, joista ainakin Saision "Punainen erokirja" pitäisi saada blogattua muutaman päivän sisällä. No, ehkä se jumi tästä aukeaa ja jos ei, niin sitten ei. Ei tämä kuitenkaan niin vakavaa ole kuin joskus voisi kuvitella.

Kirjoitusjumia lukuunottamatta on syksy tähän saakka ollut aivan ihana ja nautittava. On ollut monenlaista menoa, mutta kotihiiri kun pohjimmiltani olen, olen nauttinut myös kotona olemisesta täysin rinnoin. Mukavaa ohjelmaa on tiedossa myös lähiviikoille. Ensi keskiviikkona menen katsomaan Teatteri Avoimiin Oviin kauan odottamaani Vala-näytelmää.

Ihanaa ja tunnelmallista perjantai-iltaa ja alkavaa viikonloppua. Minä palaan seuraavaksi eetteriin, joko Saision tai Vala-näytelmän kanssa. Myös Projekti 12:n syyskuun kirjat odottavat vuoroaan (kyllä, olen jopa saanut ne luettua).

26 kommenttia:

 1. Ihanaa perjantaita ja viikonloppua Jaana! Kaunis koti teillä :)

  VastaaPoista
 2. Vähän samaa jumia täälläkin podetaan - mutta sain nyt yhden jutun kirjoitettua =) Syytän syksyä ja pimeyttä....

  Ja kirjahyllynne näyttää aina aivan yhtä hyvältä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari a!

   Mä en oikein tiedä, mitä voisin syyttää. Ehkä sitä, että kaikenlaista muuta kirjoittamista on niin paljon.

   Poista
 3. Kirjahylly, ah! Ihana koti!

  Jumisi loppumista odottelen kovasti. Punainen erokirja ja Projekti 12 -kirjat kiinnostavat. Minulla on synttäri- ja lukupiirihulinoissa hurahtanut syyskuun loppu, joten Projekti 12 on vähän vaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina!

   Mulla oli Projektissa syyskuussa niin ohuet kirjat, että niiden lukemisessa ei kauan mennyt. Toisenlaisiakin kuukausia on edessä...

   Poista
 4. Oi, kun teillä on ihanan ja kodikkaan näköistä. Juuri sellaista, jossa viihdyn. Minullakin on ollut blogijumitusta. Mari A:ta kompaten, sain sentään yhden tekstin kirjoitettua.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Jotenkin tuntuu, että sinä olet ollut hyvinkin tuottelias, mutta jumitus lienee suhteellinen käsite :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Inna Vaara! Kirjat tekevät kodin!

   Poista
 6. Kirjahullu ihasteli heti IHANAA kirjahyllyä, täytteineen kaikkineen. Ja maatuska-addikti bongasi muutaman söpöläisen... Tässä postauksessa yhdistyy minun kolme tykkäyksen aihetta: kirjat, maatuskat ja Porvoo. <3 Ihastuttavia kuvia ihastuttavasta kodista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Ja kiva kun kommentoit, löysin toisen Porvoo-hullun :)

   Poista
 7. Voi kuinka siistiä & ihanan kirjallistunnelmallista teillä on! Minulla puolestaan on matkan jälkeen parin millin pölyt joka puolella & aiheähky. Voisin postata joka päivä jostain mielenkiintoisesta, mutta muu elämä, etenkin tutkimukset ja muiden kirjoitusten deadlinet häiritsevät :). Siivoamista on vieläkin lykättävä että saa tekstit lähtemään. Kyllä se Jaana taas siitä aukeaa, mukavaa viikonloppua Porvooseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elämän krestomatia! Olen neitsyt-luonne, siitä johtuu siisteys :)

   Minullakin on niin paljon muuta kirjoittamista, että tuntuu blogi jää niiden jalkoihin. Mutta toivotaan, että jossain vaiheessa rauhoittuu.

   Hyvää viikonloppua myös sinulle!

   Poista
  2. Heh, minäkin olen neitsyt horoskoopiltani :). Töitteni kanssa olen joskus liiallisuuksiinkin menevä perfektionisti ja sinänsä tykkään siististä, kodinhoito jää kuitenkin toiselle sijalle kun aika on kortilla...

   Poista
  3. Ah, neitsyt-kaima :) Jokaisella meistä on omat perfektionismin kohteensa :)

   Poista
 8. Jaana, teillä on todella kaunista ja kodikasta! Ja niin siistiä. Meillä on nykyisin lähes aina kuin pommi olisi räjähtänyt, mutta onneksi joku meistä saa aina silloin tällöin siivouskohtauksen. Tykkäisin, että olisi siistiä, mutta kaikkea ei jaksa ja ehdi tekemään.

  Tuttu tunne tuo kirjoitusjumi. Mutta kyllä se siitä ohi menee. Mulla on aikeissa kirjoittaa tämän viikonlopun aikana pari kirjapostausta. Saa nähdä, miten käy.

  Ihanaista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siististä en aina niin tiedä, mutta järjestys kylläkin on melko pysyväistä. En itse pysty keskittymään mihinkään, jos kaikki on hujan hajan. Samalla kun siivoan kotia, siivoan myös päätäni.

   Päätin, että tänään selätän tuon jumin!

   Poista
 9. Ihania, tunnelmallisia kotikuvia. Kiitos niistä :). Kirjoitusjumi tuntuu tutulta minullakin, etenkin jos on paljon muuta kirjoitettavaa tai elämässä muuten hektisempi jakso. Toivottavasti kirjoitusinto palaa jossain vaiheessa, tai jos ei, on sekin ok ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Sanna ja kiitos!

   Ajattelin tänään saada aikaan yhden postauksen, oli intoa tai ei :)

   Poista
 10. Tunnelmallisen näköinen koti teillä<3

  VastaaPoista
 11. Pakko vaan kommentoida, että onpa teillä kodikkaan näköistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit Reeta ja kiitos :)

   Poista