sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Porvoo puiden takaa
Alkuviikosta ulotin aamukävelyni Näsinmäelle, josta on uskomattoman hienot näkymät yli Porvoon. Kauniissa marraskuun  valossa kylpevä kaupunki sai minut harmittelemaan, ettei minulla ollut kameraa mukana. Päätin, että jos vain viikonloppuna aurinko paistaa, lähden kuvausretkelle. Tänään ilma oli toivottu ja Eino-myrskystä viis veisaten hyppäsin pyöräni selkään ja karautin matkaan. Voin kertoa, että vastatuuleen polkiessa välillä tuntui, ettei pääse eteenpäin ollenkaan. Näkymät mäeltä kuitenkin korvasivat matkan rasitukset, samoin kuin kahvila Helmessä vihreän teen kanssa nautittu omena-pähkinäkakku. Riemastuttavaa oli myös bongata marraskuun orvokit kaikkien kanerva-havuistutusten joukosta.

Milla oli eilen tehnyt samanlaisen fiilistelyreissun, käykää kurkkaamassa.

14 kommenttia:

 1. Porvoo näyttää ihanalta! En ole koskaan käynyt, mutta ehdottomasti pitäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri, suosittelen pistäytymistä Porvooseen, jokaon yksi Suomen kauneimpia kaupunkeja.

   Poista
 2. Todella kauniita kuvia Porvoosta! Minä olen käynyt useammankin kerran, mutta niistä on jo aikaa. Pitäisi tulla pian uudestaan, vaikka nyt joulunaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa tulla joulun aikaan, silloin täällä on vaikka mitä tapahtumia ja kaupat ja kahvilat pullollaan ihanuuksia.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä Porvoon kauneudesta, täällä on ilo elää.

   Poista
 4. KAUNIITA kuvia! :) Ja aikamoinen sissi olit, että Einon kanssa kiipeilit Näsin mäelle... ;) Hyvä kun auto pysyi tiellä tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Ei Eino muuten häirinnyt, mutta muutaman kerran vähän hirvitti kun vieressä olevat puut taipuilivat ja ritisivät uhkaavasti.

   Poista
 5. Kutsuvat kuvat Porvoosta, mutta orvokit omenoiden keskellä marraskuussa lievittää minun kaamosmasennusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minuakin ilahduttivat nuo orvokit.

   Poista
 6. Ihanat kuvat kauniista Porvoosta! Olen käynyt siellä pari kertaa ja kerrassaan ihastunut. Runebergin maisemia, tuttuja Kunnaksen kirjasta Koiramäen Martta ja Ruuneperi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Tämä on kyllä ihastuttava kaupunki, siksi mekin tänne asetuimme muutamia vuosia sitten. On ilo asua kaupungissa, joka on niin täynnä historiaa ja kauneutta kuin Porvoo on.

   Poista
 7. Ihania kuvia, iso kiitos tästä! <3 Päästäpä nyt vanhan Porvoon kaduille ja Helmeen, oi että! Joulukuussa aion kyllä päästäkin, ja samalla nauttia Suomen kauneimmista jouluvaloista. :) Niihin verrattuna nämä Tampereen valoviikkojen Veli Huilut, muumit ja hevoset tuntuvat melkein pyhäinhäväistykseltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Sara :)

   En nyt tiedä noista Porvoon jouluvaloista, mutta tunnelma on muuten enemmän kuin kohdillaan.

   Huomasin, että olit löytänyt Millan "Millainen elämä"-blogin. Hienoa! Sieltä löytyy aina mitä mielenkiintoisimpia Porvoo-postauksia.

   Poista