maanantai 16. maaliskuuta 2015

Nämä keväiset päivät


Eilen, sunnuntaina, uskaltauduin ensi kertaa nilkan telomisen jälkeen vähän pidemmälle kävelylle ja ilokseni totesin, että rasitus ei ollut sille liikaa. Tämän kuluneen puolentoista kuukauden aikana, kun olen nilkkaani potenut, olen kaivannut pitkiä kävelylenkkejä (kuten myös zumbaa ja lentopalloa). Varsinkin nyt, kun kevät iski kerralla, oli pakko päästä nauttimaan ulkoilmasta ja koluamaan metsän polkuja ja joen rantoja. Koluamisten jälkeen oli ihanaa istahtaa Cafe Fannyn terassille Raatihuoneentorille appelsiiniteelle ja omanapiirakalle. Ensimmäinen paistattelu terassilla pitkän talven jälkeen on aina elämys. Taisinpa saada jonkun pisamankin kasvoja koristamaan.
Aurinkoiset päivät jatkuvat vielä ainakin muutaman päivän ajan. Nautitaan niistä ja mietitään sitä takatalvea vasta sitten kun se iskee. Kaunista viikon jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Paranemisia nilkalle vielä ja ihanan kaunista Porvoossa! Hieman pettävä tällainen aikainen kevät, mutta olet oikeassa -- nautitaan auringosta ja mietitään takatalvea vasta sitten jos se iskee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elämän krestomatia. Kevät se vaan jatkuu, olen tänääkin kävellyt kasvot kohti aurinkoa ja nauttinut. Ihmeellinen valo ja lämpö.

   Poista
 2. Hienosti olet vanginnut kevään kuviisi. Kevät on vuodenajoista parhain. Eikä huolita, vaikka takatalvi iskisi, koska kevättalvikin on kaunista aikaa.

  Mukava kuulla, että nilkka alkaa osoittaa paranemisen merkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mustikkakummun Anna. Itse asiassa kuvat ovat mieheni ottamia, joten välitän kiitokset hänelle.

   Nilkka kestää jo kävelemisen hyvin, olin taas tänään kävelyllä samoissa maisemissa, mutta juokseminen ja hyppääminen ovat vielä poissa kuvioista. Eli ei lentopalloa ja zumbaa vieläkään.

   Poista
 3. Sama kommentti tulla tupsahti kaksi kertaa, siksi poistin toisen. :-)

  VastaaPoista