torstai 2. huhtikuuta 2015

Pupukirjallisuutta


Sain kirjastosta juuri sopivasti pääsiäiseksi "pupuaiheista" kirjallisuutta, nimittäin Edmund De Waalin teoksen Jänis jolla on meripihkan väriset silmät, jota muun muassa ihana Sara minulle Facebookissa suositteli. Oikeastihan kyse ei liene "pupukirjallisuudesta", mutta en malttanut olla käyttämättä tätä termiä näin kiirastorstaina :)


Käyn Jäniksen kimppuun heti kun olen saanut luetuksi nyt kesken olevan Chimamanda Ngozi Adichien Purppuranpunaisen hibiskuksen, joka sekin alkoi sopivasti pääsiäiseen liittyvällä palmusunnuntain kuvauksella. Ajankohtaisia kirjoja siis. Ja aivan sattumalta.


Ihanaa pääsiäistä kaikille! Toivotaan, että ilmatkin edes vähän suosisivat, että pääsisi kävelylenkille pääsiäiskarkkeja sulattelemaan. Toisaalta, jos ei suosi, niin onpahan hyvä syy viettää aikaa sohvan nurkassa kirja kädessä ja karkkikippo käden ulottuvilla.

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti pidät pupukirjasta! Minullekin se oli suuri elämys.

  Hyvää ja valoisaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, aloitan pupukirjan tänään. Sen verran oli touhua pääsiäisenä, että lukemisaika oli kortilla.

   Poista
 2. Mainiota luettavaa sinulla, tosin pupukirjaa en vielä ole lukenut, mutta Purppuranpunainen hibiskus on hieno kirja. Paras Adichie mielestäni.

  Oikein hyvää pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustikkakummun Anna, PH ei minulle noussut parhaaksi Adichien kirjoista. Oli ihan ok, mutta samaa hurmioitumista en kokenut kuin muiden A:n teosten kanssa.

   Poista
 3. Lukulumoa ja kaunista pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannah, kiitos toivotuksista. Iloista loppupääsiäistä sinulle!

   Poista
 4. Puputunnelmaista pääsiäistä! Jänis on hieno kirja, juuri sinun kirjasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, tänään käyn Jäniksen kimppuun. Aiemmin en ehtinyt, kun oli niin paljon muuta touhua. Odotan kovasti, miten kirja minulle kolahtaa.

   Poista