sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Toscana 1.
 Toscana on maineeltaan ehkä yksi maailman kuuluisimmista alueista enkä nyt viikon oleskelun jälkeen yhtään ihmettele miksi. Upeat maisemat ja toinen toistaan kauniimmat pikkuruiset linnoituskaupungit ja tietenkin Medicien helmi Firenze, joka vetää turisteja puoleensa kuin makea juoma mehiläisiä. Meillä oli onni katsoa uima-altaalta Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvaaVal d' Orcian viljelymaisemaa ja vain lyhyen matkan päässä olivat pittoreskit pikkukaupungit, kuten Pienza, Montalcino, Montepulciano ja Monticchiello. 

6 kommenttia:

 1. Olen juuri menossa yövuoron jäljiltä nukkumaan, mutta oli pakko tulla katsomaan matkakuviasi, kun huomasin että olit niitä postannut. Ja voi huokaus, että teillä on ollut upea matka!! <3 <3 <3 Ihania kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, kiitos! Matka oli upea ja sitä on mukava muistella näin kuvien kautta.

   Poista
 2. Oi teitä onnekkaita! Mitkä kuvat, mitkä maisemat! Reissunne oli varmasti upea.
  Tämä meidän suvemme vetää hiukan siipeä maahan vaikken mitään hellelukemia kaipaakaan. Kunhan sen vertaa lämpöä löytyisi, ettei ihan takki päällä tarvitsisi kulkea... Aikas tiukkaan olen ollut sitä mieltä, etten taivu kesällä koto-Suomesta muille maille vaan myönnettävä, että nyt on noussut kaipuu lähteä lämpimämpään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannah, maisemat olivat uskomattoman hienoja ja kiva, että niistä kuvienkin kautta välittyy pilkahdus.

   Täytyy myöntää, että tämä suomen suven sää tänä vuonna vähän vetää mielen matalaksi. Toivotaan, että vielä jossain vaiheessa saadaan nauttia lämmöstä näilläkin leveysasteilla.

   Poista
 3. Vitsit mitä kuvia! Olen jo monen monta vuotta haaveillut pääseväni Toscanaan. Tänä kesänä se jo melkein onnistui, mutta Saksa ja Slovakia olikin lopulta tämän kesän määränpää. Ehkä ensi vuonna sitten Italiaan! Kiitos tunnelmapaloista :).

  VastaaPoista
 4. Mahtavia kuvia! Ihan kuin olisin ollut mukana.

  VastaaPoista