maanantai 12. lokakuuta 2015

Lauran nurkilla ja sunnuntaikävelyllä Claphamissa

Vietimme mukavan pitkän viikonlopun Lontoossa. Reissun päätavoite oli tietenkin nähdä Lauraa ja samalla lomailla ja nauttia suurkaupungin sykkeestä.Taas kerran Lontoon sää oli suosiollinen matkailijoille sekä valon että lämmön puolesta. Perjantaina kuljailimme St. Jamesin puistossa ja South Bankilla. Lauantaina oli shoppailu- ja museopäivä. Lauantai-iltana olimme syömässä aivan ihanassa vietnamilaisessa paikassa nimeltään The Little Viet Kitchen. Taivaallista ruokaa. Suosittelen todella!

Sunnuntaina lähdimme käymään Lauran nurkilla Stockwellissa ja Claphamissa. Sieltä on myös napsittu tämän postauksen kuvat. Ensin katsastimme Lauran uuden kodin ja sen jälkeen lähdimme etsimään lounaspaikkaa Claphamista. Päädyimme pubiruokailuun viihtyisään The Old Town-pubissa. Lounaan jälkeen ehdimme vielä käydä kahvilla ennen kuin oli lähdettävä lentokentälle. Lyhyt loma, mutta piristi mukavasti.


Kirjoista sen verran, että matkalukemisena minulla oli mukana Sarah Watersin Parempaa väkeä, jonka tapahtumapaikka on Lontoo, muun muassa juuri mainittu Clapham vilahtelee tekstissä. Kirja imaisi minut mukaansa heti ensi hetkiltä ja käytin kaiken luppo- ja odotteluajan lukemiseen. Siitä ehkä myöhemmin enemmän.

4 kommenttia:

 1. Mukavaa tuntui olleen! Vaikka ulkomailla asuvia nuoria on välillä ikävä, niin on mukava kun on kotoisa vierailupaikka ulkomailla. Ja he tuovt monella tapaa kansainvälisyyttä myö meidän kotomaassa olevien perheenjäsenten elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inna Vaara, oli oikein mukavaa.

   Totta tuo ikävöinti, mutta totta myös se, että on hauskaa, kun Lontoon tapaisessa suurkaupungissa on joku, joka aina vie uusiin paikkoihin ja löytää kivoja juttuja.

   Poista