sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kirjaprojekti etenee
Keskiviikkona illalla painoin enter-nappulaa ja niin Yhä katselen pilviä. Elvi Sinervon elämä  -kirjani käsikirjoitus lähti kustannustoimittajalle arvioitavaksi. Helmikuinen virkavapaa päivätöistä ei mennyt hukkaan, vaan olin ahkeraakin ahkerampi ja kirja eteni suunnitelmien mukaan. Muutaman viikon jouduin vielä maaliskuussa tekstiä kasaamaan, ennen kuin tuli valmista. Helmikuisesta kirjoitusrupeamasta nautin täysin palkein eikä tiukka aikataulukaan ahdistanut niin paljoa, kuin olin etukäteen kuvitellut. Oli palkitsevaa, kun kirjan kokonaisuus alkoi hahmottua pienin askelin.

Nyt on samalla kertaa toiveikas ja jännittynyt olo: Minkähänlaisin kommentein saan kirjan takaisin ja kuinka paljon se vielä vaatii työtä? No, nyt on ainakin muutama päivä vapaata ja voi tehdä muutakin kuin kirjoittaa. Voi vaikka lukea jotakin täysin kirjaan liittymätöntä. Tai käydä leffassa tai teatterissa. Voi myös lähteä suunnittelemattomalle kävelylle katsomaan kevään pärskeitä Vanhankaupunginkoskelle, kuten teimme tänään. Ensi viikonlopulle olen varannut mieheni kanssa irtiottoreissun Tukholman kevääseen. Ihanaa, että on jotain mukavaa odotettavaa.😻

8 kommenttia:

 1. Hienoa!Toivotaan, että kustannnustoimittajasi on tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon, minä ainakin tulen lukemaan suurella kiinnostuksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämän krestomatia, kiitos! Ja kiva kuulla, että yksi ainakin yksi lukija löytyy :)

   Poista
 3. Hyva sina! Ja makin haluan Tukholmaan! <3

  VastaaPoista
 4. Hienoa! Sinervo on aina ollut minusta kiinnostava, vaikka en paljon hänestä tiedäkään, joitain erillisiä elämäntapahtumia vain. Yksi innokas lukija siis odottaa täälläkin :)

  VastaaPoista