sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Sunnuntain supinatUlkona on mitä kaunein talvinen sunnuntai, mutta minun on pysysteltävä sisällä, sillä olo on kovin flunssainen. Yritän pysäyttää taudin etenemisen alkuunsa enkä vähiten siitä syystä, että olen ensi perjantaina lähdössä viikonloppumatkalle Prahaan. Reissu on suunnilleen ainoa kunnon breikki koko kevään aikana ja haluaisin kokea sen täysissä sielun ja ruumiin voimissa.


Päivittelin vähän blogin ulkoasua, josko sen kautta saisi vähän buustia tähän kirjoittamiseen. Tykkään myös vaihtelusta, mutta kovin radikaaleja muutoksia en näillä tietoteknisillä taidoilla kyennyt tekemään. Vaihdoin ensin Bloggerin tarjoaamaan uuteen malliin ja etusivu näyttikin tosi kivalta. Ongelma oli vain siinä, että yksittäisten postausten sisällä malli oli heittänyt tekstin ja kuvat aivan miten sattuu, eivätkä kykyni riittäneet niiden muokkaamiseen. Palasin siis vanhaan tuttuun malliin, jota vähän yksinkertaistin ja piristin lisäämällä yläbanneriin kuvan.Nyt minun pitäisi alkaa väsätä apurahahakemuksia Otavalle ja WSOY:lle, ettei jää aivan viime tippaan (kuten niin usein). Idea uudeksi kirjaksi on alkanut kutkutella mielessä ja olisi mukava päästä kirjoittamaan. Päivätyön ohessa kirjoittaminen ei kuitenkaan innosta ja siksi apuraha olisi tarpeen. Toivottakaa onnea, että jostain tärppäisi. 


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, kevään valoa talvessa. Toivottavasti flunssasi helpottaa pian! Tsemppiä ja onnea apurahahakujen kanssa. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Valon lisääntyminen on kyllä mahtavaa, saa uutta puhtia pitkän ja pimeän tunnelin jälkeen.

      Poista