torstai 21. kesäkuuta 2018

Keskikesän juhla ja LOMA


Tänään oli viimeinen työpäivä ennen lomaa ja loman jälkeen alkavaa virkavapautta. Jihaa!Juhannus vietetään kaupungissa, kuten monena vuonna aikaisemminkin. Huomenna, aattona, käymme Hakaniemen torilla ostamassa perunat ja mansikat ja samalla tulee kuitattua yksi kohta kesälistasta. Muuten juhannus kuluu rauhallissa merkeissä kotioloissa. Toiveissa on nauttia hyvää ruokaa, ehkä joitakin lasillisia raikasta roseeviiniä ja lukea ja ulkoilla. Ehkä jonkun jalkapallomatsinkin katson.
Juhannuksen jälkeen suuntaan Kauttualle. Suuria suunnitelmia lomalle ei vielä ole. Haluan ensin vain olla ja iloita kiireettömyydestä.


Ihanaa juhannusta!

10 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta, lomaa ja virkavapaata!

  Minäkin vietän kaupunkijuhannusta, mutten aivan omasta tahdostani vaan pakon edessä. Mutta hyvin tämäkin varmasti menee, sateesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suketus, hyvin menee. Varsinkin sateella olen aina onnellinen, etten ole missään alkeellisella mökillä, vaan kotona, oman katon alla kuivassa ja lämpimässä.

   Poista
 2. Hyvää juhannusviikonloppua ja loman alkua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähitellen alan tajuta, että loma on edessä :)

   Poista
 3. Rentouttavaa lomaa! Olet niin oikealla asenteella, kun nautit olemisesta ja kiireettömyydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, kiitos! Olen aina inhonnut kiirettä ja vanhemmiten piirre tuntuu vaan korostuvan. Aikatauluton loma tuntuu tässä mielessä ihan parhaalta.

   Poista
 4. Ihanaa lomalle laskeutumista, mittumaaria ja virkavapautta!
  Täälläkin vietetään kaupunkijuhannusta kotosalla, aikas lailla samoilla teemoilla kuin siellä teillä. Rennostellaan ja kokkaillaan hyvää ruokaa.

  Nautihan täysin palkein loman alkamisesta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannah, kiitos ja voit olla varma, että nautin. Ihanaa juhannuksen jatkoa sinne :)

   Poista